Radonjić odbacio glasine: Ostajem sigurno u klubu do leta

Fudbaler Olimpika iz Marseja Nemanja Radonjić rekao je da neće napustiti taj klub u zimskom prelaznom roku.

Srpski reprezentativac je u poslednjih nekoliko mečeva dobio minutažu u dresu Olimpika, a protiv Monpeljea u pobedi od 3:1 se upisao i u strelce, prvi put u sezoni.

Ipak, spekuliše se o njegovom potencijalnom odlasku iz Marseja u želji za većom minutažom i bitnijom ulogom u timu, a i sami novinari okolo kluba su nedavno kritikovali njegov način igre.

U poslednje vreme dobijam šansu od starta, što nisam očekivao. Drago mi je što mi je trener Viljaš-Boaš pružio ovu priliku. Sada mi je potrebno da igram malo više kako bih povratio formu i pokazao svoje mogućnosti. Želim šansu da iskoristim u potpunosti – kazao je Radonjić.

Navodno, za njegove usluge je zainteresovan Sasuolo, koji bi voleo da ga angažuje već ove zime. Međutim, Radonjić odbacuje takvu mogućnost.

– Iskreno, ne znam šta da vam kažem. Ništa ne znam po ovom pitanju. Nisam imao kontakt sa bilo kojim klubom i ostaću u Olimpik Marseju do kraja sezone sigurno. Za posle ćemo videti. Kada je reč o Sasuolu, o njihovom interesovanju sam pročitao na internetu – otkrio je Radonjić.

Bivši fudbaler Crvene zvezde poručio je medijima da nisu videli onog pravog Nemanju Radonjića.

– Mislim da nisam pokazao sve što mogu i mislim da mi je za to potrebno više minuta. Menadžer mi je ukazao šansu na poslednje dve utakmice od samog starta i nadam se da ću igrati još više.

Njegovu ekipu u sredu očekuje Superkup Francuske protiv Pari Sen Žermena, pa je Radonjić na konferenciji za medije govorio o tom susretu.

– Idemo da igramo fudbal sa njima. Nećemo ih provocirati, ali ćemo pokazati za šta smo sposobni i nadam se da ćemo pobediti. Spremni smo i nestrpljivi – rekao je Radonjić.

Dvadesetčetvotogodišnjak je ušao u svoju treću godinu boravka u Marseju i kako kaže, uspeo je da prihvati kulturu i jezik.

– Razumem većinu stvari na treningu i sa trenerom razgovaram na francuskom. Isto tako i u svlačionici pričam francuski jezik, a trudiću se da u budućnosti naučim još više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Obezbedili su praktično i učešće u...

POVEZANE OBJAVE