Union uzeo meru i ”Farmaceutima” (VIDEO)

Union Berlin – Leverkuzen 1:0(0:0) Tojhert 88′

U prvoj utakmici 16.kola nemačke Bundeslige Union je u Berlinu pobedio Bajer iz Leverkuzena.   

Posle Bajerna i Dortmunda, ni tim iz Leverkuzena nije se dobro proveo na gostovanju kod mlađeg berlinskog ligaša. Union je apsolutni hit prvenstva, a posle trijumfa nad ”Farmaceutima” nalaze se na 4. mestu sa samo bodom manje od večerašnjeg rivala. Pored toga Berlinci su vezali šesti meč bez poraza u prvenstvu, dok je Bajer ostao bez pobede na četvrtom uzastopnom.     

Prvu šansu imali su domaći, u 15. minutu je Fridrih nakon kornera pogodio okvir gola, ali je u finišu poluvremena Leverkuzen imao dve šanse. Prvu je propustio Amiri, a drugu Baumgartlinger. U nastavku je šansi bilo na obe strane i pravo je čudo da se mreže nisu tresle sve do 88. minuta. Tada je usledila brza kontra Uniona, loptu je na svojoj polovini od Lenca dobio Sedrik Tojhert, krenuo sam ka golu gostiju i smireno prevario Hradeckog. Bio je to treći gol bivšeg napadača Hanovera u dresu Union Berlina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE