Jović srećan u Frankfurtu: Kostić se više smeje, možda to ima malo veze sa mojim povratkom

Luka Jović je zablistao odmah po povratku u Ajntraht i već postigao tri gola na isto toliko utakmica.

Srpski reprezentativac se obratio medijima i za početak rekao da se oseća odlično i da je zadovoljan timom koji je zatekao po povratku u Frankfurt.

Srećan sam i dobro se osećam, pogotovo zbog dobrog početka. Tim je kvalitetniji, intenzitet igre je veći. Ne želim nikog da izdvajam, znam koliko je tim važan za region, vidim da vlada euforija. Mislim da možemo da napravimo velike stvari. Još uvek živim u hotelu, nije lako naći stan, ali grad se nije mnogo promenio. Ima nekoliko igrača koji su tu bili i ranije pa mi nije teško da se adaptiram, rekao je Jović.

Potom se osvrnuo na dane u Madridu.

Nisam imao sreće, bilo je povreda, a stvari nisu bile kako treba ni na ličnom planu. Ipak, bila je privilegija trenirati sa nekim od najboljih igrača na svetu, naučio sam dosta i mislim da sam napredovao. Postigao sam dva gola za Real, a ovde već tri, odgovara mi način igre. Srećan sam i zbog dobrog odnosa sa trenerom. Zidan i Hiter su fenomenalni treneri, ali mi je komunikacija sa Adijem lakša jer govori engleski. Počeo sam da učim španski, ali nisam napredovao.

Jović je potom otkrio lične ciljeve, a nije zaboravio ni Filipa Kostića.

Još uvek mi je potrebno malo vremena da uđem u punu formu. Verujem da će me trener više koristiti kada budem potpuno spreman. Ne želim da govorim o daljoj budućnosti, najvažnije je da igram, a lično nisam postavio neki cilj po pitanju postignutih golova. Čuo sam da se Filip Kostić smeje više nego ranije. Mislim da je to pre svega jer se potpuno oporavio od povrede, a možda ima malo veze i sa mojim povratkom, zaključio je napadač Ajntrahta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE