U MERIDIAN 100% NAJVAĆE KVOTE: Čelsi 1.70, Sevilja 1.70, Liverpul 2.40

I ove srede sportski fokus biće na fudbalu jer nas očekuje nekoliko vrhunskih, evropskih okršaja.
A za još bolji užitak – bukmejkeri garantuju da će na sledećim mečevima imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku!
Uz sve to, na OVOM LINKU odmah možeš preuzeti 1.500 DINARA za tiket BEZ USLOVA!
I još nešto – od sada te u Meridianu i nigde drugde na celoj planeti čeka TRODUPLA OPKLADA! Imaš mogućnost da vezuješ konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.
A sada… Koje mečeve obavezno moraš staviti na tiket?
ČELSI – VULVERHEMPTON, KEC 1.70
(Sreda, 19:00)
Čelsi će nakon smene trenera Frenka Lamparda pokušati da pokaže reakciju, i savlada Vulverhemton na domaćem terenu. Iznenađenje ili ne, tek londonski tim je ostao bez šefa struke, a ko će zameniti legendarnog fudbalera – ostaje da vidimo.
Vulvsi ne igraju dobro cele sezone i trenutno se nalaze na tek 14. mestu Premijer lige sa samo 22 osvojena boda iz 18 utakmica. Jasno je ko je favorit, ali možda Vulvsi uspeju da iskoriste „zbrku“ u Čelsiju.
SEVILJA – VALENSIJA KEC 1.70
(Sreda 19:00)
Selimo se sada u Španiju, gde nas čeka zanimljiv duel Sevilje i Valensije.
Sevilja je trenutno četvrtoplasirani tim španske LaLige, i pokušaće da se pobedom nad Valansijom još više približe najboljim timovima u Španiji.
Mnogi kažu da je „greh“ ako Atletiko Madrid ove godine ne osvoji ttulu, ali možda je baš Sevilja ta koja će im pomrsiti konce.
Valensija ove sezone igra ispod svih očekivanja, Slepi miševi su osvojili samo 20 bodova iz isto toliko odigranih utakmica, ali je sigurno da Uroš Račić i njegovi saigrači neće „spuštenog garda“ doći u Andaluziju.
TOTENHEM – LIVERPUL, DVOJKA 2.40
(Četvrtak, 21:00)
U četvtak nas očekuje derbi 20. kola Premijer lige između Totenhema i Liverpula. Izabranici Žozea Murinja u nešto boljem raspoloženju dočekuju susret sa Redsima pre svega što će Portugalac moći da računa na sve fudbalere.
Sa druge strane Liverpul ima dosta problema što sa formom, što sa povredama igrača, Van Dajk je još uvek van stroja, ali Jirgena Klopa sigurno može da raduje povratak u formu Mohameda Salaha, koji je u derbiju protiv Junajteda postigao dva pogotka.
Međutim, mnogi se u stvari pitaju da li će bolju taktiku spremiti Murinjo ili Klop, pa ostaje da vidimo ko će izaći kao pobednik iz ovog duela, ali i zaraditi „materijal“ za hvalisanje.
NAPOMENA: *kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE