Vukanović hvali Bakajoka: Prija nam kao igrač, dobro će se pokazati

Fudbaler Crvene zvezde, Aleksa Vukanović, zadovoljan je tokom priprema u Turskoj.

Teži deo priprema je iza nas. Na Kipru je bilo suvo trčanje, nismo mnogo radili sa loptom, tako da nam sve ovo u Turskoj prija. Za sada ide dobro, ostvarili smo dve pobede protiv kvalitetnih protivnika, nismo primili pogodak. Bitne su nam utakmice, da se dodatno svi međusobno upoznamo još bolje, kao i da se novi igrači adaptiraju na sistem rada u Crvenoj zvezdi. Idemo korak po korak, ali za sada sve prolazi u najboljem redu, rekao je Vukanović za klupski sajt.

Organizam mora da se pripremi na napore koji slede. Sve više radimo sa loptom, što nam prija, ali moramo i kondiciono što bolje da se spremimo, jer nas na proleće čekaju izazovi i u Ligi Evrope, i u prvenstvu i u kupu.

Ofanzivac crveno-belih je zadovoljan kako se Aksel Bakajoko adaptirao na Crvenu zvezdu.

Brzo se uklopio u naš sistem. Prija nam kao igrač, donosi svežinu. Mi smo već uigrani, znamo šta stručni štab traži, on se polako navikava na zahteve i verujem da će se dobro pokazati, zaključio je Vukanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO BLIZU CRVENO-BELOG DRESA: Ovo je razlog zašto dvostruki EL šampion nije potpisao za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet Evroligu su završili sa skorom od 11 pobeda i 23 poraza. Osvojili su Kup Koraća, a...

POVEZANE OBJAVE