Lajpcig našao lek za ”Farmaceute”, ”Bikovi” jedini prate Bajern (VIDEO)

Lajpcig – Leverkuzen 1:0 (0:0) Nkunku 51′

 Lajpcig je stigao do tri boda u meču sa Bajerom iz Leverkuzena i nastavio poteru za vodećim Bajernom.   

Na početku meča domaćima je poništen gol Sabicera zbog ofsajda, da bi nešto kasnije dobru priliku za Bajer imao mladi Virc. Nabliži pogotku Lajpcig je bio u samom finišu prvog dela, tada je Lukas Klosterman mogao da savlada Hradeckog, ali je bio izblokiran.   

Trenutak odluke zbio se u 51. minutu, prvi udarac Kristofera Nkunkua su defanzivci gostiju izblokirali, ali je francuski internacionalac po drugi put zahvatio loptu i smestio je iza leđa golaman Bajera. Pitanje pobednika mogao je da reši Aleksandar Serlot u 62. minutu. Odlično je šutirao u bliži ugao, lopta je pogodila stativu, a posle odbitka udarac Olma zaustavio je Hradecki. Šansu za izjednačnje propustio je Lukas Alario u 89. minutu, da bi u poslednjim trenucima Sabicer pogodio još jednom okvir gola ”Farmaceuta”.   

Lajpcig je stigao do 38 bodova, imaju sedam manje od vodećeg Bajerna, a Leverkuzen je, posle poraza od 1:0 u poslednja četiri kola, sa 32 boda na deobi 4. mesta sa još tri ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE