Vruća uvertira pred duel Olimpika i Rena: Nezadovoljni navijači pokušali da uđu u trening centar pa potom izazvali požar [VIDEO]

Olimpik iz Marseja je u očajnoj formi, pobedio je samo jednom u poslednjih 9 mečeva, a uoči duela sa Renom vezao je čak četiri uzastopna poraza.

Navijači kluba sa Velodroma, poznati po svom temperamentu, napravili su vruću atmosferu igračima uoči večerašnjeg meča i to u bukvalnom smislu.

Nekoliko stotina navijača, “naoružano” bakljama, petardama i drugim pirotehničkim sredstvima, pokušalo je da uđe u trening centar Olimpika u znak protesta zbog loših rezultata u poslednje vreme.

Neki su u tome i uspeli, a većina je zasula trening centar pirothenikom, a kao posledica izbio je požar nakon što je vatra zahvatila jedno drvo u blizini. Za sada nema informacija da li su fudbaleri Marseja bili u trening centru iako je poznato da se uoči utakmica upravo tu okupljaju.

Trener Andre Viljaš-Boaš nedavno je najavio da će na leto napustiti klub, a Marsej se i pored očajnih rezultata bori za Evropu pošto ima četiri boda manje od petoplasiranog Rena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE