Štulić se oporavio, čeka nastavak sezone

Fudaler Partizana Nikola Štulić rekao je da se oporavio od povrede koju je dobio na pripremama u Turskoj.

Uplašio sam se kada sam dobio udarac, jer sam godinu dana ranije imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata, logično je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je laknulo. Ohrabrili su me i naši lekari koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se ispostavilo tačno. Nisam izlazio iz ambulante i sa terapija. Teretana, vežbe za jačanje nogu, terapije, odmor i sve u krug. Trener mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, da nastavim vredno da radim, rekao je fudbaler.

On je dodao da će se posle dodatnih medicinskih pregleda pridružiti ostatku tima.

Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjio, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro, rekao je Štulić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE