Većih kvota od ovih nema – Inter 1.65, Leverkuzen 2.10, Juventus 1.80 – SAMO U MERIDIANU

Jeste da zbog specifične situacije sada možemo i usred nedelje uživati u vrhunskom fudbalu, ali to ne znači da se ne radujemo svakom vikendu.
Na programu su veliki derbiji, ali i mečeve koji mogu mnogo toga da odluče.
Samo na sajtu meridianbet.rs, možeš da ih ispratih sa najboljim kvotama!
Prvo lepo, klikom OVDE, pokupiš bonus koji je Meridian spremio za tebe – 1.500 RSD BONUSA za tiket BEZ USLOVA.
A, onda izabereš…
Italija, Nemačka ili Engleska? Na teren će i neki reprezentativci Srbije, dok neko zbog “lošeg vladanja” ima kaznu zbog koje će propustiti važan meč svoje ekipe.

FIORENTINA – INTER, DVOJKA 1.65 (Petak, 20.45)
Nakon izuzetno lošeg starta sezone, Fiorentina je rezultatima u poslednjim utakmicama uspela da se podigne sa dna i da stigne do sredine tabele.
Ipak, 11. mesto nije nešto sa čime mogu da budu zadovoljni navijači, ali ni uprave ekipe iz Firence.
Protivnik će u 21. kolu Serije A biti ekipa koja se bori za titulu i koja bi pobedom mogla da stigne i do prvog mesta Serije A, barem dok svoj meč ne odigra prvoplasirani Milan.
Nikola Milenković, jedan od ključnih igrača Fiorentine, propustiće ovaj duel zbog suspenzije, ali postoji šansa da ćemo ipak gledati okršaj dva Srbina.
Fiorentinu će predvoditi Dušan Vlahović, najbolji strelac ekipe (sedam golova u prvenstvu), dok bi sa druge strane mogao da zaigra Aleksandar Kolarov.

LEVERKUZEN – ŠTUTGART, KEC 2.10 (Subota, 15.30)
Fudbaleri Bajer Leverkuzena znatno su sebi otežali situaciju učinkom u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica na kojima su zabeležili čak pet poraza i samo jednu pobedu, uz jedan remi.
Od borbe zatitulu stigli su do borbe za izlazak u Evropu i svaki sledeći meč za njih će imati ogroman značaj.
Pogotovo kada im u goste dolazi ekipa koj preti da se umeša u pomenutu borbu.
Domaćin će biti oslabljen neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, ali je pobeda na ovom meču za njih jedini cilj.

JUVENTUS – ROMA, KEC 1.80 (Subota, 18.00)
Još jedan derbi 21. kola Serije A igraće se u subotu i o njemu nije potrebno previše pričati.
Roma je kroz istoriju i te kako znala da pravi probleme Juventusu, nebitno da li je reč o utakmicama u Rimu ili u Torinu.
Tako, na primer, u poslednja dva međusobna duela, “Stara dama” je uspela da osvoji samo jedan bod.
Ipak, forma u kojoj se nalazi ekipa Andree Pirla, jasno govori ko je od dve ekipe favorit na njihovoj 188. po redu utakmici.
Juventus je na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima zabeležio devet pobeda uz jedan poraz, a protiv Rome će pokušati da produži niz šestim uzastopnim trijumfom.
Vodiće dva velikana i bitku za treće mesto na tabeli, pošto je trenutno “Vučica” sa bodom više od Juventusa na poziciji broj tri.

FULAM – VEST HEM, DVOJKA 2.20 (Subota, 18.30)
Toliko ekipa iz Londona igra u Premijer ligi da nije lako zamisliti jedno kolo bez gradskog derbija prestonice Engleske.
U 23. kolu će “davljenik” Fulam, sa Aleksandrom Mitrovićem, dočekati “Čekićare” koji iz kola u kolo dokazuju da su ozbiljna ekipa.
To između ostalog govori i pogled na tabelu, gde Vest Hem zauzima visoko peto mestu sa samo dva boda manje od Liverpula, a četiri od Lestera.
Iako fudbaleri Fulama moraju da idu na pobedu na svakoj utakmici, statistika nije na njihovoj strani, pošto su kao domaćin ostvarili samo jednu pobedu ove sezone, dok je Vest Hem u seriji od tri uzastopne pobede na strani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE