Novak ne da titulu, Meridian daje najveći bonus bez uslova na planeti

Pred nama je prvi Gren slem u sezoni, Australijan Open, omiljeni turnir Novaka Đokovića, ali i jedan od omiljenih u kladionici Meridian.
Upravo iz tog razloga, i ovog puta najbolja kladionica u regionu donosi sjajne vesti. O čemu se radi?
Upravo sada, baš OVDE možeš da preuzmeš 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje! Dakle, JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Ne zaboravi i to da te, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!
Kako bi se našao na lisi srećnih dobitnika u Meridianu, sve što je potrebno jeste da iskoristiš ovu sjajnu priliku i uz malo sreće “pogodiš” dobitni tiket.
Kada se radi o tenisu, uprkos brojnim problemima sa kojim se suočavaju organizatori, trebalo bi da “Srećni slem” počne na vreme.
Napokon će biti publike na stadionu, doduše u smanjenom kapacitetu, ali je lepo ponovo čuti huk sa tribina koji će upotpuniti atmosferu na ovako velikom turniru.
Forma mnogih tenisera je nepoznata i treba očekivati brojna iznenađenja. Ipak, kada je favorit broj jedan u pitanju, dileme nema, to je Novak Đoković, branilac trofeja.
Novak je Australijan Open osvajao čak osam puta, najkomfornije se oseća na ,,Rod Lejver areni”, gde je odigrao neke od svojih najboljih mečeva u karijeri i često deluje nepobedivo.
Ulog je ogroman! Đoković bi titulom u Melburnu stigao do 18. Grend slema i tako se dodatno primakao Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu koji su osvojili po 20 najprestižnijih turnira.
Sa druge strane, Rafael Nadal bi mogao da postane prvi teniser koji je svaki Grend slem osvajao bar po dva puta. Ovde je trijumfovao samo 2009. godine i činjenica je da mu uslovi baš i ne idu na ruku, ali Španac je uvek u najužem krugu favorita na svakom turniru.
Rodžer Federer je ipak otkazao učešće na Australijan Openu, ali to nikako ne umanjuje značaj ovog turnira.
Sada su igrači poput Dominika Tima, Danila Medvedeva, Stefanosa Cicipasa, Aleksandra Zvereva, nikada bliži da sa trona svrgnu Novaka u njegovoj kraljevini.
Uz Novaka Đokovića, tu su još i brojni srpski teniseri. Dugo kolonija Srba nije bila tako velika, kao što je to slučaj ove godine. Mesto u glavnom žrebu našli su Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Viktor Troicki, a to je idealna prilika da ih sve zajedno podržimo.
Što se dama tiče, Srbiju će predstavljati Nina Stojanović i Olga Danilović, kojoj će ovo biti prvo učešće na jednom Grend slemu.
Žreb za Australijan Open na programu je u petak. Vežite se, polećemo, jer prvi Grend slem u sezoni počinje 8. februara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određeni arbitri za Evropsko prvenstvo!

Određeni su arbitri i za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će se održati u Nemačkoj. Spisak je od 19...

POVEZANE OBJAVE