AO (4. dan): Olga i Filip u singlu + četiri dubla

Četvrtog dana Otvorenog prvenstva Australije na teren će izaći šestoro srpskih tenisera.

Prva će se na terenu pojaviti Olga Danilović, koja će na terenu broj 3 igrati protiv Amerikanke Šelbi Rodžers. Meč će početi u 1 sat ujutro po srednjeevropskom vremenu, a ovo će biti njihov drugi međusobni duel. U prvom, odigranom pre nešto manje od godinu i po dana u Hjustonu, trijumfovala je Srpkinja sa 2:0.

Filip Krajinović će na terenu broj 7 igrati protiv Španca Pabla Anduhara, a meč bi trebalo da počne oko 3.30. Krajinović i Anduhar do sada nisu igrali jedan protiv drugog.

Na istom terenu Krajinović će igrati i u konkurenciji dublova. Igraće u paru sa Dušanom Lajovićem, a njihovi rivali biće 7. nosioci, Brazilac Marselo Melo i Rumun Horija Tekau. Meč će zatvoriti sutrašnji program na ovom terenu.

U prvom kolu dublova igraće i Nikola Ćaćić koji će u paru sa Dancem Frederikom Nilsenom igrati protiv Džejmsa Dakvorta i Marka Polmansa, kao i Miodrag Kecmanović koji će na terenu broj 13 pokušati da popravi utisak nakon poraza od Manarina. Kecmanović i Kasper Rud za rivale će imati Robina Hasea i Olivera Maraha.

Konačno, Nina Stojanović i Hrvatica Darija Jurak pokušaće igraće protiv Irine Begu i Nadije Podoroske na terenu broj 12.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE