Radonjić: Radnički nam je omogućio da igramo rasterećeno

Košarkaši Zvezde naneli su ubedljiv poraz Radničkom i plasirali se u plufinale Kupa Koraća gde se sastaju sa Partizanom. Zvezda je igrala bez skoro polovine tima i stručnog štaba, usled problema sa koronavirusom.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da je svima glavni prioritet oporavak ekipe, jer se očekuju rezultati još nekoliko testova.

Imali smo mnogo problema ovih dana sa igračkim kadrom i trenutno smo srećni što uopšte možemo da igramo, jer čekamo još neke rezultate testova. Trudili smo se da što spremniji dođemo na Kup, iako smo opterećeni koronom i izostankom igrača, a kvalitet ekipe Radničkog nam je omogućio da malo rasterećenije uđemo u meč. Rezultatski sam zadovoljan večerašnjom utakmicom i želim da što bolje uđemo u polufinalni meč sa Partizanom. Ono o čemu, ipak, najviše razmišljamo u ovom trenutku jeste da se igrači oporave, da se što pre vrate na teren i da imam kompletan tim, rekao je Radonjić.

Trener Radničkog Ivica Vukotić istakao je večerašnjeg protivnika kao favorita.

Čestitam Zvezdi, mi smo došli da uživamo ovde. Našli smo se među osam najboljih ekipa, znali smo da ne možemo da se nosimo sa evroligaškom ekipom Crvene zvezde. Igrali su jako i precizno, ne samo mi, ni sve ostale ekipe ne bi imale šanse protiv ovakve Zvezde. Želim im da se što pre oporave i sreću u nastavku Kupa, rekao je Vukotić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TO BI BILO NEVEROVATNO: Grin se oglasio o spajanju oca i sina Džejmsa u Lejkersima

Košarkaši LA Lejkersa izgubili su 4:1 u prvoj rundi NBA plej-ofa protiv Denvera. Sada se mogu posvetiti potezima nakon završene...

POVEZANE OBJAVE