Đoković: Mislim da mi je pukao mišić, ne znam hoću li igrati protiv Raonića!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je nakon pobede nad Tejlorom Fricom od 3:2 na Australijan openu da nije siguran hoće li fizički biti spreman za duel sa Milošem Raonićem.

Novak se povredio prilikom proklizavanja i osetio bol u abdominalnom mišiću iznad kuka. Teško se nosio sa tim, budući da se povreda dogodila početkom trećeg seta, ali je ipak dobio susret protiv Amerikanca.

Mentalno se osećam sjajno, veliko olakšanje što sam uspeo da se izvučem i nađem sebe u ovim uslovima. Jedinstvena situacija i jedinstven meč za mene. Jedan od najboljih trenutaka za mene u karijeri pod ovakvim uslovima. Ne shvataju ljudi kroz šta prolaze igrači kada se desi tako neka povreda. Vodio sam debatu u svojoj glavi da li da odustanem. Nisam mogao da serviram niti da se krećem. Znao sam da je moja šansa dobar servis i da probam da ga pritisnem na njegov. Počeo sam u petom setu malo bolje da igram i serviram i veoma sam ponosan na sebe. Mislim da je pukao mišić. Čudan bol i odmah sam znao da se nešto loše dogodilo. Nemam iskustva sa kidanjem mišića i ne znam da li ću moći da izađem na teren za dva dana – rekao je Đoković.

Publika je pola sata pre ponoći po lokalnom vremenu morala da napusti stadion zbog karantina koji u oblasti Melburna važi od 23.59 sati. Đoković je još jednom ponovio da nije siguran da li će biti spreman za duel sa Raonićem, ali da se nada da će uspeti da se oporavi.

– Jedinstveno iskustvo za mene da pola meča igram sa publikom, a pola ne. Još jednom, nadam se da ću uspeti u tome da se oporavim i igram naredni meč – istakao je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE