Najveće kvote i ovog vikenda u Meridianu – Bolonja 1.85, Liverpul 2.25, Atletiko 1.80, Juventus 2.10!

Pošto ste navikli, ne bismo da vas razočaramo, Meridian je i ovog vikenda spremio najveće kvote i najbolji bonus, pa fudbal može da se isprati sa uživanjem.


Osim u pogodnostima koje nudi Meridian, uživaćemo i u vruhnskom sadržaju u “ligama petice”.
Ali, pre svega toga, ako već nisi, pokupi BONUS koji je Meridian spremio za tebe, da lakše ispratiš najbolju ponudu. Klikom OVDE možeš preuzeti bonus 1.500 RSD za tikete i to BEZ USLOVA.
Iako je još puno ostalo do kraja sezone, neki mečevi već sada mogu da nekome upropaste šanse za osvajanje titule, ili ostajanje u najvišem rangu takmičenja.


Naravno, u fokusu su dueli Lestera i Liverpula, kao i Napolija i Juventusa.
A sada da vidimo šta je to toliko zanimljivo:

BOLOGNA – BENEVENTO, KEC 1.85 (Petak, 20.45)
Serija loših rezultata dovela je Bolonju, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, do ne baš sjajne pozicije na tabeli Serije A.
Svaki meč je važan, a posebno kada igraš protiv direktnog rivala u borbu za poziciju.
Ovog puta, u pitanju je tek 13. mesto u italijanskom prvenstvu, a dve ekipe imaju identičan učinak od šest pobeda, pet remija i 10 poraza.
U prethodnom međusbonom susretu koji je odigran u oktobru, Benevento je slavio pobedu od 1:0, tako da Bolonja igra i za revanš.
Naravno, zanimljiv je i okršaj dva trenera – Siniša Mihajlović protiv legendarno Filipa Inzagija.

LEICESTER – LIVERPOOL, DVOJKA 2.25 (Subota, 13.30)
Liverpul u najgorem mogućem trenutku ide na gostovanje “Lisicama”.
Nakon što je ekipa Jirgena Klopa prvi put posle dužeg perioda vezala tri poraza na Enfildu, kako znaju i umeju moraju “Crveni” da poprave utisak kao gost.
Lester bi pobedom mogao i do drugog mesta, dok su sa druge strane dobre šanse Liverpula da u slučaju lošeg rezultata ostane bez mesta koje vodi u Ligu šampiona.
Prethodnih sezona, Lester je i te kako umeo da muči Liverpul, međutim u poslednjih sedam mečeva, ne zna za pobedu protiv aktuelnog šampiona.
Posebno je lako Jirgen Klop nadmudrio Brendana Rodžersa u prethodna dva meča na kojima je Liverpul stigao do gol razlike od 7:0.

GRANADA – ATL. MADRID, DVOJKA 1.80 (Subota, 14.00)
Remi Atletika u prethodnom kolu dopustio je prvim rivalima, Realu i Barseloni da tek za malo smanje zaostatak nad ekipom Dijega Simeonea.
Fudbaleri Atletika još uvek imaju veliku prednost, a predvođeni Luisom Suarezom, najboljim strelcom lige, nemaju nameru da pomere nogu sa gasa.
Zato će čak i na gostovanju Granadi, koja ove sezone igra daleko iznad očekivanja, biti teško očekivati bilo šta osim pobede “Jorgandžija”.
U poslednjih 10 godina, Granada je samo tri puta uspela da izbori remi u međusobnim susretima, a nijednom nije osvojila tri boda protiv Altetika.

NAPOLI – JUVENTUS, DVOJKA 2.10 (Subota, 18.00)
Prava poslastica italijanskog fudbala!
Iako do kraja sezone ima još dosta da se igra, Juventus bi na utakmici u Napulju mogao sebi znatno da umanji šanse za osvajanje titule.
Prvoplasirani Milan je udaljen sedam bodova od “Stare dame” i pobeda u ovavkim mečevima je moranje za devetostrukog uzastopnog šampiona Serije A.
Naravno, pita se i Napoli, iako će na ovom meču igrati bez dvojice važnih defanzivaca – Kalidua Kulibalija i Kostasa Manolasa.
Njihov izostanak verovatno znači da ćemo na terenu gledati srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE