Organizatori objavili raspored za sedmi dan AO, direktor turnira ubeđen da će se Đoković pojaviti na terenu

Objavljen je raspored odigravanja mečeva sedmog dana Otvorenog prvenstva Australije u tenisu.

Sva pažnja usmerena je ka najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću, koji bi trebalo da odmeri snage sa Milošem Raonićem u osmini finala.

Đoković se u duelu sa Fricom okliznuo i doživeo povredu zbog koje je otkazao subotnji trening, a prema informacijama iz Australije lekarski pregled zakazan za subotu otkloniće dilemu oko njegovog nastupa. Direktor turnira Kreg Tajli uveren je da će se Đoković pojaviti na terenu.

Gledaćemo ga, on je otporan i jak. Ovo je njegov teren, ovde se oseća komfortno i igra sve bolje iz meča u meč, rekao je Tajli.

Duel Đokovića i Raonića zatvoriće program na “Rod Lejver Areni” i trebalo bi da počne oko 10.30 po srednjeevropskom vremenu.

Dušan Lajović i Aleksandar Zverev odmeriće snage u poslednjem meču dana na “Margaret Kort Areni”, a meč bi trebalo da počne oko 8.30 po srednjeevropskom vremenu.

Aleksandra Krunić i Martina Trevizan igraće na terenu broj 6, a njihove protivnice od 4 ujutro biće Ana Kalinskaja i Viktorija Kuzmova. Konačno, posle velike pobede nad Barborom Stricovom i Su-Vei Hsieh na terenu će se pojaviti Nina Stojanović i Darija Jurak, koje će za protivnice imati Anu Balšovu Zadoinov i Jasmin Paolini. Meč na terenu broj 17 takođe bi trebalo da počne oko 4 časa ujutro po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE