Đoković otkrio kakva je situacija: Ne znam kakva je šteta učinjena mom telu, na lekovima sam već 48 sati

Novak Đoković se plasirao među osam najboljih tenisera na Australian Openu, a sve njegove fanove brine stanje povrede koju je doživeo u prethodnom meču.

Dovoljno je dobro da se takmičim, očigledno ne bih bio ovde. Nije idealno, kao što sam rekao ranije, bilo je i boljih situacija. Nisam imao neku pripremu za ovaj meč te nisam uopšte udarao lopticu od poslednjeg meča. Da nisam bio u stanju – povukao bih se. Na četiri turnira godišnje dajem sve što imam od sebe. Da je bilo koji drugi turnir, verovatno ne bih igrao ovaj meč, rekao je najbolji teniser sveta.

Novak je otrkio šta ga je najviše brinulo uoči ovog duela.

Da budem iskren, nisam siguran da li mi je odgovaralo to što nismo imali dugačke poene. Najteža stvar za mene u duelu sa Fricom bilo je da riterniram. Zbog toga sam se najviše bojao danas. Znao sam da sam morao da igram protiv jednog od najboljih servera na svetu. Mislim da sam bio solidan u krucijalnim momentima. Terao sam ga da igra dodatne udarce. Dao mi je šansu da pobedim i ja sam to iskoristio. Sada želim da se osećam sve bolje i bolje i u mojoj glavi je samo da se što bolje oporavim. Ne znam kakva šteta je načinjena na mom telu, trenutno sam na lekovima već 48h, tako da je sigurno šteta veća nego što je bila. Ja sam agresivan teniser, mnogo proklizavam i to sigurno nije pomoglo. Pre neko veče sam legao u četiri ujutru da spavam. Možda ću čak i duže da ostanem. U sledećih 48 sati ću pokušati da se oporavim što je bolje moguće, zaključio je Đoković koji će u sledećem kolu igrati protiv Aleksandra Zvereva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRA I NA MADRIDSKOJ ŠLJACI: Nadal objavio važne vesti pred početak turnira

Nakon turnira u Brizbejnu početkom godine, Rafael Nadal se vratio tenisu na takmičenju u Barseloni. Posle pobede nad Flaviom Kobolijem,...

POVEZANE OBJAVE