Kostić kad ne daje asistira, novi trijumf Ajntrahta, bez golova u Volfsburgu [VIDEO]

Ostao je još da se odigra meč između Bajerna i Arminije, koji je zakazan za ponedeljak, pa će se spustiti zavesa na 21. kolo nemačke Bundeslige.   

Ajntraht nastavlja da ruši sve pred sobom i dalje je neporažen u 2021. godini, jedni u Bundesligi. Ekipa iz grada na Majni pobedila je Keln 2:0 i stigla do četvrte uzastopne prvenstvene pobede. Bilo je malo muke da se otključa brava ,,jarčeva”, na poluvreme se otišlo sa 0:0, ali su ,,orlovi” dodali gas u nastavku i zabeležili, ipak, rutinsku pobedu. Prvo je jedan gol poništen Andre Silvi u 54. minutu, pošto je lopta pre centaršuta Filipa Kostića, napustila celim obimom teren, ali je Portugalac samo tri minuta kasnije uspeo da stigne do svog 18. gola u ovogodišnjem šampionatu. Kamada je prosledio loptu do Silve, a ovaj prebacio istrčalog Horna. Sve je bilo gotovo u 79. minutu, Kostić je iz kornera pogodio u glavu Endiku o spasa za Keln nije bilo. Luka Jović je u igru ušao tek u 70. minutu i nije uspeo da se upiše u strelce.    

Na ruku Ajntrahtu išao je rezultat utakmice u Volfsburgu gde domaći ”Vukovi” nisu uspeli da pobede Borusiju iz Menhengladbaha. Ovo je sedmi uzastopni meč Volfsburga u Bundesligi bez poraza, ali su prekinuli niz od četri uzastopne pobede. Ajntrah i Volfsburg imaju sada isti broj broj bodova, po 39, ali tim iz Frankfurta ima nešto bolju gol razliku, pa zauzima treću poziciju.

Ajntraht – Keln 2:0(0:0)

Andre Silva 57′, Ndika 79′

Volfsburg – Menhengladbah 0:0

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jednostavan trik kako da potpuno besplatno obezbijediš kartu za EURO 2024!

Uzbudljivo sportsko ljeto otvoriće Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Nakon što su Njemci 2006. godine organizovali jedno od najboljih Svjetskih...

POVEZANE OBJAVE