Više se nije igralo, nego što jeste: Nadal i Medvedev lako do četvrtfinala, Cicipas prošao bez borbe

Svi učesnici četvrtfinala Australijan opena su poznati od ponedeljka ujutru.

Ruski teniser Danil Medvedev nastavio je sa sjajnom formom i u duelu sa Mekenzijem Mekdonaldom posle sat i po vremena izborio plasman u narednu rundu. Bilo je 3:0, bez da je Amerikanac imao ijednu brejk priliku. Izvrsno je servirao Medvedev i nijednu šansu nije dozvolio svom rivalu.

Identičan rezultat od 3:0 (6:3, 6:4, 6:2), sa samo drugačijim rasporedom gemova, imao je Rafael Nadal u susretu sa Fabiom Fonjinijem. Taj meč je bio čak sat vremena duži od duela Medvedeva i Mekdonalda, a razlog za to jesu dugi gemovi i poeni Španca i Italijana.

Kasper Rud je posle dva seta odlučio da preda meč protiv Andreja Rubljova. Bio je Norvežanin u zaostatku od 2:0, ali je igrao odličan meč, posebno u drugom setu kada je i servirao za izjednačenje od 1:1.

Povredu je u međuvremenu doživeo i Mateo Beretini, koji je osećao bol u abdominalnom predelu i odlučio je da preda meč protiv Stefanosa Cicipasa bez borbe.

Tako su četvrtfinalni parovi sledeći:

Dimitrov – Karatsev
Đoković – Zverev
Cicipas – Nadal
Ruboljov – Medvedev

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE