Nadal: Propustio sam ponovo priliku, nisam imao problem sa leđima

Nadal je u četvrtfinalu Australijan opena ispao od Stefanosa Cicipasa, posle preokreta.

Promašio sam nekoliko udaraca u tajbrejku koje nije trebalo da promašim. Stefanos je igrao odlično u četvrtom i petom setu. Ja sam odigrao nekoliko loših gemova. U svakom slučaju, želim da mu čestitamrekao je Nadal i dodao:

Naravno da sam sada tužan. Izgubio sam meč u četvrtfinalu na turniru koji mi mnogo znači. Australijan Open je jedan od mojih omiljenih turnira. Propustio sam ponovo priliku da dođem do polufinala. Meč je bio ujednačen, ali je on bio bolji u važnim momentima. Dao sam svoj maksimum u svakom trenutku, imao sam pravi stav. Borio sam se, ostao pozitivan. Ali nekad to nije dovoljno. Danas nije bilo dovoljno. To je život, kazao je Španac.

Nadalu se ovakva situacija nije često dešavala, svega dva puta u karijeri izgubio je meč posle vodstva od 2:0.

Igrao sam protiv jednog od najboljih tenisera sveta, očekivao sam da pruži maksimum, bio sam spreman na sve. Mislim da je on posle tajbrejka podigao nivo igre. Već u trećem setu je počeo da igra mnogo bolje. U četvrtom i petom je bio na izuzetnom nivou. Bio sam blizu, ali nisam uspeo. To je tenis. Probaću da budem bolji sledeći put, a sada mu čestitam, kazao je španski teniser.

Upitan da li je imao problema sa leđima, Nadal je negirao.

Ne, nisam imao problema sa leđima, zaključio je drugi reket sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasile se Delije pred meč sa Partizanom

Crvena zvezda u sredu od 19 sati na svom stadionu dočekuje svog najećeg rivala ekipu Partizana. Meč dva...

POVEZANE OBJAVE