Natho: Ako stigne ponuda iz Rusije, vratio bih se

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je u razgovoru za ruske medije da bi prihvatio ponudu nekog kluba iz najveće zemlje sveta ukoliko ona stigne na njegovu adresu.

Budući da mu je ostala još jedna godina ugovora sa Partizanom, potežu se brojna pitanja o budućnosti Bibrasa Natha. Ofanzivni vezista je veliki deo karijere proveo u Rusiji i upravo je za medij iz te zemlje govorio o svom tadašnjem životu.

Uživao sam u vremenu provedenom u Rusiji i iskreno volim vašu zemlju. Ruski fudbal mi je mnogo dao. Berdijev (prim. aut. bivši trener Rubina) je bio odličan trener i drago mi je da sam imao priliku da radim sa njim. Pomogao mi je da postanem bolji igrač – započeo je Natho.

Sa svoje 33 godine, jedan je od najiskunijih igrača koje Aleksandar Stanojević ima, a Izraelac smatra da još barem tri sezone može da igra na visokom nivou.

Mislim da još tri godine mogu da igram na visokom nivou. Posle toga ću videti šta dalje i kako mi telo reaguje. Siguran da ću posle igračke karijere ostati u fudbalu. Najviše bih voleo da radim sa decom – otkriva Natho.

Ako bi stigao poziv iz Rusije…

I dalje sam u kontaktu sa nekoliicinom ljudi iz ruskog fudbala i pratim ligu kada imam vremena za to. Što se tiče povratka… U fudbalu je sve moguće. Ako dobijem ponudu iz Rusije, ne bih imao ništa protiv da se vratim – ističe Izraelac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE