Radonjić posle poraza: Zaslužili smo da dobijemo ovu utakmicu

Zvezda je izgubila od Zenita u Beogradu u vrlo dramatičnom meču. Trener crveno-belih Dejan Radonjić, rekao je da je njegov tim odigrao dobru uakmicu i zaslužio pobedu.

Nerealno je bilo pričati o očekivanjim pred meč zbog situacije u kojoj se nalazimo i problemima koje imamo. Imali smo želju da damo sve od sebe, da igramo najbolje što možemo. Vrlo malo ima onih koji su smatrali da imamo bilo kakve šanse. Momci su dali sve od sebe, igrali smo do poslednjeg atoma snage, počeo je Radonjić na konferenciji za novinare posle meča i dodao:

– Jedan zicer nas je koštao pobede koja bi bila možda i najveće iznenađenje do sada. Čestitam momcima na izgaranju i na poštenom odnsou. Nadamo se da ćemo imati brzo još nekog na terenu, jer znam da sve situacije koje nam slede nisu baš jednostavne, kazao je strateg Crvene zvezde.

Ekipa sa Malog Kalemegdana u rosteru ima veoma mali broj košarkaša na koje može da računa usled povreda i bolesti ostatka tima. Međutim Lendri Noko i Kori Volden bili su pored terena, ali još uvek nisu bili spremni da izađu na teren.

Posle pauze i bolesti koju su naši igrači imali biće potrebno vreme da uđu u trenažni proces. Mislim da je individualna stvar koliko će kome biti potrebno dana da se adaptira i pripremi za kolektivni trening. Trudićemo se da svakog što pre stavimo u funkciju, ali potrebno je da budemo strpljivi, jer nije realno očekivati da njihova najbolja izdanja budu jako brzo posle pauze, rekao je Radonjić.

Na kraju je dao sveopšti utisak posle večerašnjeg meča.

Očekuju nas teški izazovi i jake utakmice, ali daćemo sve od sebe, videćemo za šta će to biti dovoljno. Nadam se da će nam se vratiti neka utakmica posle ovoga, jer ovo smo večeras zaslužili da dobijemo., bez dileme, zaključio je Dejan Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE