Beron otkrio šta je osetio kada se vratio u ,,Pionir”: Bilo je čudno, nedostaje mi ova hala

Košarkaš Zenita iz Sankt Peterburga Bili Beron rekao je nakon meča sa bivšim klubom Crvenom zvezdom u Evroligi da se čudno osećao pred utakmicu.

Američki šuter je proveo dve godine u crveno-belom dresu da bi se 2020. preselio u Zenit. Ljubimac navijača Zvezde je otkrio da mu je mnogo nedostajala hala ,,Aleksandar Nikolić” za koju ga vežu lepe uspomene, baš kao i Beograd.

– Definitivno sam se osećao čudno kada sam ušao u halu. Nedostajala mi je mnogo ova hala, imam zasta dosta dobrih uspomena odavde koje sam stekao sa sjajnim ljudima. Tako da, bilo je veoma čudno doći i biti na strani protivnika. Kada sam sleteo, osetio sam kako mi nedostaje Beograd. To je mesto koje moja porodica voli i koje će uvek voleti. Zovemo ga drugom kućom. Sjajno je vratiti se. Žao mi je što nema navijača, ali sam svestan kakvo je danas vreme. Možda će sledeći put biti bolje – rekao je Beron.

On je sa Crvenom zvezdom osvojio Superkupe ABA lige, ABA ligu i prvenstvo Srbije. Bio je MVP finala ABA lige, a i finala Košarkaške lige Srbije.

– Kada sam ušao u halu prvo sam se setio derbi utakmice, pogotovo onih u ABA plej-ofu. Na takvim utakmicama, kada ulazite u arenu i čujete publiku, odmah znate da vam sledi veliki meč. To je verovatno najupečatljivija uspomena jer se osećate ponovo kao det. Kada igrate takve utakmice, energija koju imate i osećaj kada pobeđujete, osvajate titule koje smo mi osvojili… To su najlepše uspomene u čitavoj mojoj karijeri – kazao je Beron.

Beron je postigao sedam poena u pobedi Zenita nad timom Dejana Radonjića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE