Nagetsi prokockali šansu: Dabl-dabl Jokića, Marjanović skupljao skokove u porazu Dalasa

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Vašington Vizardsa 122:120 u svojoj ,,Bol areni”.

Iako su bili u dvocifrenom zaostatku, igrači Denvera mogli su da završe ovaj meč sa čitavim plenom u rukama. Međutim, loša odluka u poslednjem napadu, koštala ih je slavlja.

Nikola Jokić je došao do defanzivnog skoka i uputio pas ka Mareju u kontri, a ovaj je odlučio da proigra Fakunda Kampaca, koji umesto da krene u prodor, budući da je bio sam, šutirao je za tri poena i pogodio prvi deo obruča.

Tako se nastavila toplo-hladno forma ekipe Majka Melouna, a nije im u ovom slučaju pomogla ni dobra igra Džamala Mareja koji je upisao 34 poena, te Nikole Jokića koji je meč završio sa 24 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Bredli Bil je po običaju nosio Vizardse sa 33 poena.

Dalas Maveriksi su doživeli novi, 16. poraz u sezoni, a ovog puta bolji od njih bili su Filadelfija Seventisiksersi (111:97). Minute, i to 17 dobio je Boban Marjanović u dresu Maveriksa i za to vreme uspeo da upiše sedam poena i 12 skokova. Ekipu iz Rokijevog grada standardno je predvodio Embid sa 23 poena.

Filadelfija Seventisiksers – Dalas Maveriks 111:97
Bruklin Nets – Orlando Medžik 129:92
Njujork Niks – Sakramento Kings 140:121
Memfis Grizlis – Los Anđeles Klipers 122:94
Denver Nagets – Vašington Vizards 110:112
Milvoki Baks – Nju Orleans Pelikans 129:125

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE