Ma kakva Barselona? Lautaro Martinez ima potpuno drugu želju

Argentinac Lautaro Martinez bio je letos nadomak transfera u Barselonu, ali je ipak ostao u Interu.

Barselona je bila spremna da plati 111 miliona evra milanskom velikanu, ali je posao propao zbog loše finansijske situacije u katalonskom klubu.

Lautaro je odlučio da ostane još jednu sezonu u Interu i onda pokuša da dogovori transfer u Barselonu, ali od toga, čini se, neće biti ništa.

Istina je da sam pregovarao sa Barselonom i bio blizu transfera. Međutim, to se nije dogodilo i to je sad iza mene. Uopšte više ne razmišljam o Barseloni nego samo o Interu i to sam treneru jasno rekao, poručio je 23-godišnji Argentinac za “Gazzettu dello Sport”.

Lautaru ugovor sa Interom ističe u leto 2023. godine.

Sigurno ću da ga produžim. Ne znam kada će se to tačno da se dogodi, ali dogodiće se. Vidim sebe u Interu još jako dugo vremena. Sve mi se sviđa u ovom gradu, ekipa, fudbal, liga. Zaista uživam, dodao je Martinez.

U Interu je od 2018. godine kada je stigao iz argentinskog Rasinga za 25 miliona evra. U međuvremenu je za nero-azure upisao 117 nastupa i postigao 45 golova, od čega 15 ove sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE