Gobeljić se po prvi put oglasio posle Milana: Meč koji će me proganjati čitavog života, nisam se bojao reakcije navijača

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić po prvi put od utakmice sa Milanom u Ligi Evrope govorio je za domaće medije o tom susretu u kojem je bio tragičar.

Promašena stopostotna prilika, crveni karton i generalno ne baš najbolje izdanje Zvezdinog beka svakako da su uticale na krajnji ishod. Moglo je biti drugačije, ali šta bi bilo, kad bi bilo… I sam Gobeljić se suočava sa teškim trencima, možda i najtežim u karijeri i kako kaže u intervjuu za ,,Srpski telegraf”, taj meč na ,,San Siru” proganjaće ga do kraja života.

– Mislim da se situacija iz Milana nikada neće potpuno slegnuti. Ostaje jedan veliki žal zbog promašaja i crvenog kartona, bol i neprijatnost u stomaku, koji će se vraćati uvek pri pomisli na taj meč. Da je moglo bolje, moglo je, nekada, prosto, neke stvari se nameste, ali ono što mi ostaje jeste da naučim mnogo iz svega što se dogodilo. Još jedna bolna lekcija – naveo je Gobeljić i potom nastavio:

– Proganjaće me celog života, ali ja sam optimista i verujem da će tu biti još mnogo dobrih duela i golova u Ligi Evrope i Ligi šampiona, kojih ćemo se navijači i ja radije sećati. 

Posle meča usledile su salve uvreda, ali i pretnji na račun Marka Gobeljića od strane navijača Crvene zvezde. Ipak, po povratku iz Milana, ,,delije” su Gobeljića dočekale pesmom.

– Nažalost, i to se dešava u fudbalu, ti ljudi se ne mogu nazivati navijačima, pravi su oni koji daju podršku i kada nam ide dobro i kada je loše – istakao je Gobeljić, a onda se osvrnuo i na ovacije koje je dobio u Beogradu nakon utakmice.

– Nisam se bojao reakcije navijača, znao sam da su delije uvek uz nas i da od njih uvek doživljamo najlepše ispraćaje, kao i dočeke, i kada se pobeđuje i kada se gubi – rekao je Gobeljić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE