U Bundesligi miroljubivo, nerešeno u Kelnu i Bilefeldu (VIDEO)

 Odigrane su poslednje dve utakmice 24. kola nemačke Budeslige. Bez pobednika završeni su mečevi u Kelnu i Bilefeldu.   

Arminija je dočekala Union sa nadom da može do tri boda, prvi put još od 20. januara. Međutim, Berlinci su tvrd orah i zasluženo nose bod u prestonicu. U prvom poluvremenu domaći su imali dve dobre šanse, a u nastavku je Japanac Endo mogao da donese ceo plen gostima. Union je sada na 7. mestu sa 35 bodova, dok je Arminija 16. sa 19 bodova i jednom utakmicom manje.     

U prvom meču dana Keln je tek u finišu stigao do boda protiv Verdera. ”Zeleni” su u glavni grad Severne Rajne Vestfalije došli nakon pobede nad Ajntrahtom i samo jednim porazom u pet prethodnih kola. ”Jarčevi” su u težoj situaciji, pred ovaj duel imali su tri vezana poraza i nalazili su se tik iznad zone ispadanja. Verder je do vođstva stigao golom mladog Amerikanca Džošue Sardženta, koji je strelac bio i protiv Ajntrahta u prošlom kolu. Bilo je to u 66. minutu, dok je izjednačenje usledilo u 83. kada je iskusni Jonas Hektor, koji je u igru ušao nekih desetak minuta ranije, pogodio cilj, uz malu ”pomoć” golmana gostiju Pavlenke.

Keln – Verder 1:1 (0:0) Hektor 83′ – Sardđent 66′
Aminija – Union Berlin 0:0

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE