Novi predsednik Barselone ne želi da čeka! Odmah želi da dovede zvezdu Serije A

Đoan Laporta vratio se na predsedničku poziciju Barselone, a već je počeo sa slaganjem igračkog kadra za sledeću sezonu.

Prioritet je ostanak Lionela Mesija u klubu, a da bi ga uverio u to moraće da složi ekipu koja bi u budućnosti trebalo da konkuriše za najveća odličja u Španiji, ali i u Evropi.

Iako je Barselona u velikoj rezultatskoj krizi i trenutno je jedino izgledno da će dovoditi igrače koji mogu doći bez odštete, italijanski mediji raspisali su se o spektakularnom transferu.

Naime, Laporta je u potrazi za naslednikom Đerarda Pikea, a kao idealno rešenje na poziciji novog lidera zadnje linije vidi zvezdu Serije A i jednog od najboljih igrača Juventusa – Matijasa de Lihta.

Mladi Holanđanin već se godinama povezuje s katalonskim velikanom, a čini se da bi ovog leta doista mogao put Barselone. Naravno, pod uslovom da Barselona nekako isposluje 100 miliona evra, cifru koju bi Juve navodno tražio.

Jedini način da Laporta dođe do ovog novca je da proda nekoliko svojih zvezda, a tu se u prvom redu misli na Samuela Umtitija, Filipea Kutinja, Miralema Pjanića i Klemona Lenglea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić sa saigračem ostvario veliko dostignuće po prvi put u istoriji!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Lejkerse i u trećoj utakmici na startu plejofa i tkao se nalaze nadomak popbede...

POVEZANE OBJAVE