BONUSI VELIKI AKO KUĆA – Liga šampiona ti donosi 1.500 RSD za klađenje online

Retko kada utakmice Lige šampiona razočaraju ljubitelje fudbala, a pogled na raspored nam govori da su šanse da se tako nešto desi večeras čak i manje od minimalnog.
Na programu su revanš mečevi osmine finala, Bajern će u Minhenu dočekati Lacio, a Čelsi će biti domaćin Atletiko Madridu u Londonu.
Tim povodom spremili smo vam fantastično iznenađenje – OVDE odmah preuzmite čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje i stavite opklade na svoje favorite!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon će se odmah naći na vašem bonus računu.
A šta nas očekuje večeras?
Surovi Bajern je, neželeći da bilo šta prepušta slučaju, već u prvoj utakmici u Rimu razbio Lacio sa 4:1, pa će, čini se, u revanšu imati lakši posao.
Bavarci su poslednji put na Alijanc Areni izgubili u novembru 2019. godine u Bundesligi, a kada je reč o utakmicama Lige šampiona, u martu iste godine, tada je Liverpul iznenadio Nemce sa 3:1.
Laciju će biti potrebno više od toga i naravno da se Sergej Milinković-Savić, Ćiro Imobile, Luis Alberto i ostatak ekipe neće predati.
A, na nešto manje od 1.000 kilometara udaljenosti od Minhena, Čelsi će pokušati da odbrani prednost protiv Atletiko Madrida.
Međutim, u odnosu na Bajern, Tomaš Tuhel ne može da računa na ubedljiv trijumf iz prvog duela, pošto je Čelsi iz Madrida poneo 1:0.
Prvi meč jednog od derbija u Ligi šampiona je rešio pogodak Olivijea Žirua, a drugi će nam pokazati koliko je psihički jak lider La Lige.
Vredi ispratiti povratak Luisa Suareza na Stamford Bridž, mesto gde je odavno (u dresu Liverpula) dokazao da može da bude strelac.
Urugvajac će, kao i njegovi saigrači morati da bude na najboljem nivou, s obzirom na to da Čelsi otkako je Tuhel krajem januara preuzeo ekipu igra odlično i ne zna za poraz.
a ovaj meč, posebno su zanimljive kvote – bukmejkeri Meridiana na kec daju najveći koeficijent – 2.35, dok je dvojka takođe dosta jaka – 3.35.
Detaljnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE