Lids je sve samo ne Fulamovo rešenje za opstanak [VIDEO]

Fudbaleri Lids junajteda pobedili su Fulam na ,,Krejven kotidžu” sa 2:1 u 29. kolu Premijer lige i učvrstili se na sredini tabele.

Neugodna ekipa Marsela Bjelse je došla do sedme pobede na gostovanju u ovoj sezoni, što je najviše od svih promovisanih timova još od sezone 2005/06 kada je Vigan pobedio na osam, a Vest Hem na sedam.

S druge strane, Fulam i dalje nije izašao iz zone ispadanja, iako je napredak u njihovoj igri vidan i nakon ovog poraza, situacija im se ponovo zakomplikovala, posebno ako Njukasl pobedi Brajton. Doduše, te dve ekipe su na dva, odnosno tri boda od Fulama, pa bi njihove šanse i dalje bile sasvim realne.

Poveo je Lids novim golom Patrika Bamforda, ali je pred kraj prvog poluvremena Andersen postavio 1:1. Ipak, u 58. minutu, Bamford upošljava Rafinju, ovaj je jači i bolji u duelu sa Emersonom i Aderbijojom i postiže pobedonosni pogodak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE