NAJVEĆE KVOTE U MERIDIANU: Real 1.90, Milan 2.25, Totenhem 2.40, Fulam 2.55

Zahuktava se u najjačim fudbalskim ligama Evrope, a vikend pred nama donosi nam nove borbe – za titulu, Evropu, opstanak…
Na terenu ćemo, između ostalih, videti i srpske reprezentativce, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Na prvi pogled, naši napadači igraće još jedne u nizu “običnih” utakmica, ali one će svakako biti mnogo više od toga.
Pratimo i dve ekipe koje definititvno spadaju u sam vrh kada je reč o najboljim klubovima svih vremena – Milan i Real Madrid. Oni imaju istu misiju – svako u svom gradu juri gradskog rivala u bespoštednoj borbi za titulu.
Povodom svega što nas očekuje spremili smo vam i iznenađenje – OVDE preuzmite 1.500 RSD za online klađenje.
A uz pomoć nove opcije Bet Builder možete dodatno da pojačate tiket i nabildujete kvotu – ako želite da prognozirate konačan ishod, strelca na meču i poluvreme u kome tim postiže više golova, onda je Bet Builder savršena kombinacija za vas.
Ponuda je zaista šarenolika – detaljno je pogledajte OVDE, a u nastavku ćemo vam izdvojiti utakmice koje će obeležiti vikend i koje bi trebalo da se nađu na vašim dobitnim tiketima:
FULAM – LIDS, KEC 2.55
(Petak, 21:00)
Aleksandar Mitrović, srpski reprezentativac, dobro pamti poslednje dve utakmice protiv Lidsa i u neku ruku možemo da kažemo da “ludak ide na ludaka”. Naravno, mislimo na vruć temperament koji srpski napadač nikada nije ni pokušavao da sakrije i na nadimak trenera Lidsa, Marsela Bijelse – Ludak.
“Mitrogol” je u prvom delu sezone, u meču ova dva rivala, koji je završen porazom Fulama 4:3, postigao dva gola koja su ujedno i jedina ove sezone. Duel pre tog, na leto 2020. godine, Mitrović je već u drugom minutu laktom udario protivničkog igrača. Sudija to nije video, ali je naknadno naš napadač kažnjen sa tri utakmice suspenzije.
Fulam se odavno pomerio sa “mrtve tačke”, ali još uvek se nalazi u zoni ispadanja. U prethodnom kolu su poraženi od Mančester sitija, a pre toga su pobedili Liverpul. Sve to nam garantuje spektakl na Krejven Kotidžu u Londonu.
SELTA – REAL MADRID, DVOJKA 1.90
(Subota, 16:15)
Statistika kaže da je Real Madrid ove sezone više bodova osvojio kao gost nego kao domaćin, doduše uz utakmicu više na strani. Na 11 kola do kraja, Barselona ima dva, a Atletiko čak šest bodova više, mesta za grešku je malo, a pritisak je veliki. Ali, na muci se poznaju junaci.
Sa druge strane, desetoplasirana Selta je bezbedna od ispadanja, a uz malo sreće na utakmicama rivala, mogla bi da se umeša u borbu za Evropu. Ako je Real za nijansu bolji u gostima, nema dileme da je Selta jača kada igra kod kuće, uprkos činjenici da su sve utakmice odigrane bez navijača.
Otuda i nešto jača kvota na aktuelnog šampiona, koji ne odustaje od odbrane trona.
FIORENTINA – MILAN, DVOJKA 2.25
(Nedelja, 18:00)
Italija će ove nedelje gledati isključivo u Firencu i za to postoje dva razloga. Prvi je šampionska titula. Milan jednostavno mora da pobedi, kako zna i ume. Prvoplasirani Inter je pobegao na razliku od devet poena, ali vremena za povratak Rosonera još uvek ima.
Drugi razlog je senzacija koja dolazi iz Beograda, a zove se – Dušan Vlahović. Napadač je u januaru proslavio 21. rođendan, a o njemu već priča Evropa. Fiorentina će ga teško zadržati, ali će se do kraja sezone uzdati u njegove sposobnosti. Zahvaljujući het-triku u prošlom kolu, Vlahović može da se pohvali da je ove sezone postigao 12 golova u Seriji A, što je više od trećine pogodaka čitave ekipe!

ROMA – NAPOLI, KEC 2.65
(Nedelja, 20:45)
Evo jedne poslastice sa “Čizme”. Ekipe sa istim brojem bodova (50), ali Napoli sa boljom gol razlikom trenutno čuva mesto koje vodi u Ligu Evrope. Ambicije oba kluba su veće, a ni pozicija koja vodi u Ligu šampiona nije nedostižna, te je ulog u derbiju kola veliki. Biće ovo pravi fudbalski spektakl u kojem je sve moguće, pa je najbolji izbor ako se i ovde odlučite da igrate na golove.


ASTON VILA – TOTENHEM, DVOJKA 2.40
(Nedelja, 20:30)
Samo što su ušli u dobar ritam, fudbaleri Žozea Murinja izgubili su u gradskom derbiju od Arsenala i sada je vreme da neko pokupi kolateralnu štetu.
Prva na redu je Aston Vila koja će imati težak zadatak da zaustavi Harija Kejna i Hjung-Min Sona, dvojcu napadača koji se nalaze i među top pet strelaca i među top pet asistenata lige! U poslednjih 10 utakmica koje su ove ekipe odigrale u Birmingemu, Totenhem je ostvario osam pobeda uz dva remija. Poslednji put je domaćin na Vila Parku slavio još 2008. godine, a tradicija će Aston Vilu progoniti ove nedelje.
*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE