Nemci odustali, krem vaterpolo Lige šampiona ponovo u Beogradu?

Beograd bi mogao ponovo da bude domaćin završnice vaterpolo Lige šampiona.

Neočekivana vest stigla je iz Nemačke, pošto je tamošnji šampion Hanover odustao od organizacije F8, a sve zbog sve dramatičnije situacije kada je u pitanju epidemija koronavirusa u ovoj zemlji.

Prvi čovek Hanovera Karsten Zehafer rekao je po ovom pitanju da se niko ne ljuti na njegov klub, jer svi razumeju kakva je situacija i otkrio da bi domaćinstvo moglo da bude dodeljeno Beogradu.

Beograd ima sjajnu infrastrukturu i klubove poput Partizana i Crvene zvezde. Međutim, oni su trenutno u finansijskim problemima, a na horizontu se pojavio Novi Beograd kao jak klub koji privlači zvezde ovog sporta. Mislim da bi LEN posle ove godine mogao da dodeli Beogradu organizaciju finalnih turnira 2022. i 2023. Sa tim možemo da živimo, to bi za nas predstavljalo veliko olakšanje. A odluka da odustanemo od ovog F8 nije došla iz srca, već posle pažljivog razmišljanja, rekao je Zehafer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sabalenka rutinski do trećeg kola Rolan Garosa

Arina Sabalenka plasirala se u treće kolo na Rolan Garosu. Druga teniserka sveta je bez većih problema eliminisala Japanku Učijamu...

POVEZANE OBJAVE