Ronaldo zatražio od Juventusa da dovede dva SPEKTAKULARNA pojačanja ili će napustiti klub

Budućnost petostrukog osvajača Zlatne lopte, Portugalca Kristijana Ronalda, u Juventusu pod velikim je znakom pitanja.

Ronaldo je za Juventus potpisao u leto 2018. godine u transferu vrednom 117 miliona evra iz Real Madrida, a poslednjih nedelja sve je više špekulacija da ga se u Torinu žele rešiti kako mu više ne bi morali plaćati ogromnu godišnju platu od 30 miliona evra.

Jedan od glavnih ljudi ‘Stare dame’ Pavel Nedved pre desetak dana se osvrnuo na Ronaldovu budućnost u Juventusu i istakao da će Portugalac definitivno ostati u klubu.

Međutim, prema pisanju “Gazzette dello Sport” Ronaldo se dvoumi oko ostanka u Juventusu te da je od kluba zatražio da dovedu dva fudbalera u nadolazećem letnjem “mercatu”.

Prvi je centarfor Real Madrida i nekadašnji Ronaldov saigrač Karim Benzema s kojim je sjajno sarađivao u ‘Kraljevskom klubu’, a drugi je neki kvalitetan i kreativan igrač u sredini terena.

Kao neki od kreativnih veznjaka koji bi zadovoljili kriterije popularnog Portugalca ističu se Kevin De Brujne iz Mančester Sitija, Bruno Fernandeš iz Mančester Junajteda kao i Marko Verrati iz PSŽ-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE