ODLIČNO REŠENJE! Maldini i Masara zamenu za Donarumu pronašli u balkanskom velikanu

Italijanska ,,Gazzetta” otkriva da se Milan zanima za prvog golmana Dinama i hrvatske fudbalske reprezentacije Dominika Livakovića.

Sedmerostruki prvak Evrope već dugo pregovara s prvim golmanom Đanluiđijem Donarumom o potpisivanju novog ugovora, ali zasad bez uspeha, te se sve više govori kako bi italijanski golman mogao da napusti ,,rosonere” ovog leta.

Ostane li Milan bez svog prvog golmana, kao njegova zamena ističe se Livaković, koji briljira u dresu Dinama u HNL-u i Ligi Evrope. Livaković je velika želja Milanovih direktora Paola Maldinija i Frederika Masare.

Na njihovom popisu su još Huan Muso iz Udinezea, Aleks Meret iz Napolija, Mik Menjan iz Lila, te Pjerluiđi Golini iz Atalante.

No, Livaković je najpovoljnija od svih opcija, jer bi ga hrvatski prvak prodao za manje od 15 miliona evra, što za Milan ne bi trebao da predstavlja problem, kao ni Livakovićeva plata od 600.000 evra po sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE