Sigurne pobede Lučanaca i TSC-a, bez golova u Voždovcu

Posle pauze od dve sedmice nastavljeno je elitno fudbalsko takmičenje u Srbiji. Već su odigrane četiri utakmice 29. kola, a od gostujućih timova samo je Mačva ostala neporažena. 

TSC je u Senti slavio trijumf nad Proleterom iz Novog Sada i preuzeo petu poziciju na tabeli. Prvi gol postigao je Mihajlo Banjac, koji je u 33. minutu odligao dupli pas sa Lukićem i plasirao loptu u mrežu Proletera, koji je od 5. minuta igrao sa igračem manje. Iako brojčano slabiji, gosti su pokušavali da dođu do poravnanja i nadali su se sve do 89. minuta, kada je najbolji strelac ekipe iz Bačke Topole, Nenad Lukić, postigao drugi gol.

Ubedljivo najviše golova bilo je u Lučanima, gde je domaća Mladost sa 4:1 pobedila niški Radnički. Ni na ovom meču mreže se nisu tresle više od sat vremena, a tada je Bojović načeo mrežu Nišlija posle kornera i slabe intervencije odbrane gostiju. Isti fudbaler povisio je na 2:0 desetak minuta kasnije. Još dva gola dali su Dragačevci, oba puta strelac je bio Lazar Jovanović, dok je između ta dva pogotka i Radnički jednom uspeo da pogodi mrežu domaćina, učinio je to Trifunović, ali je vrlo slabo reagovao i golman Mladosti Milović.

”Zmajevi” nisu uspeli da postignu gol protiv Mačve na svom terenu mada su više puta pogađali njegov okvir. Šapčani odnose bod, koji ni njima ne znači mnogo, s obzirom da su i dalje u zoni ispadanja, sa malim izgledima da stignu u luku spasa. Jednim golom, koji je postigao Mrkaić, Vojvodina je osvojila sva tri boda protiv Novog Pazara.

Foto: FK TSC

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE