Donaruma traži 12 miliona evra po sezoni, javio se klub koji je spreman to da mu osigura

Fudbalski klub Milan ima želju da produži saradnju sa Đanluiđijem Donarumom, ali talentovani čuvar mreže gleda i druge ponude.

Donaruma ima ugovor s ,,rosonerima” do kraja ove sezone, a prema istom zarađuje na San Siru šest miliona evra po sezoni.

Milan je spreman da mu podigne platu na osam miliona evra u novom ugovoru, ali ni to ne zadovoljava njegovog agenta Mina Rajolu, koji je spreman da odvede mladog golmana sa San Sira.

U kompletnu dramu uključen je Juventus koji mu navodno planira ponuditi veću platu od Milana, a u igri je i Pari Sen Žermen, koji ima najbolje finansijske uslove i koji je spreman udovoljiti svim željama Rajole i italijanskog reprezentativca.

Prema pisanju italijanskih medija, francuski velikan spreman je da ponudi Donarumi traženih 12 miliona evra po sezoni, što je nezamislivo za čelnike Milana. Ostaje za videti šta će odlučiti mladi Điđo i njegov agent Rajola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE