Monakov Dejan Kuzmanović za SC posle poziva u reprezentaciju Srbije: Cilj ostvaren, ovo je samo početak

Mladi štoper Monaka Dejan Kuzmanović (17) dobio je poziv kadetske selekcije Srbije za predstojeće prijateljske utakmice.

Talentovani defanzivac je imao opciju da izabere i Francusku, ali želeo je da prati svoje korene i odličio se da zaigra za Srbiju. Posle neuspešnih pokušaja da debituje ranije usled zdravstvene situacije, sada se prilika konačno ukazala i on će biti među putnicima u Zenicu na dva prijateljska duela sa Bosnom i Hercegovinom.

Tom prilikom, Kuzmanović je govorio za ,,Sportsku centralu” te je istakao da je veoma ponosan na poziv koji je stigao sa Terazija.

– Naravno da sam veoma srećan što me je reprezentacija izabrala. Ostvario sam svoj cilj. Očigledno je da je da sam ponosan, ali to je početak, ne planiram ovde da se zaustavim. Nadam se da će me redovno zvati, jer sam takmičar i tu sam da postanem najbolji – prokomentarisao je Kuzmanović za ,,Sportsku centralu”.

U narednom periodu, Kuzmanović planira da izbori mesto u prvom timu Monaka, budući da još nije potpisao profesionalni ugovor.

– Moj plan je da uskoro budem profesionalac i da nakon toga imam sjajnu karijeru kao i da budem najbolji u svom poslu – rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE