Iz Cedevita Olimpije grme: Sami procenite šta se događalo dok prenosa nije bilo! [VIDEO]

U košakaškom klubu Cedevita Olimpija nisu zadovoljni odlukom sudija da ne svira faul nad Kendrikom Perijem u završnici susreta sa Crvenom zvezdom.

Bilo je neizvesno u hali ,,Aleksandar Nikolić” u derbiju ABA lige, a u poslednjih 25 sekundi susreta Cedevita Olimpija je ušla sa dva poena prednosti. Međutim, nakon toga, gledaoci širom regiona nisu mogli da gledaju prenos uzbudljivog finiša zbog tehničkih problema, a Zvezda je uspela da iskoristi greške svog rivala, prekorene i pobedi u direktnoj borbi za drugo mesto.

Trener slovenačkog sastava Jurica Golemac se na konferenciji za medije zadržao svega nekoliko sekundi. Čestitao je svojim igračima i produžio dalje, vidno nezadovoljan završnicom. Ipak, možda je bio prevashodno nezadovoljan zbog, kako smatraju u klubu iz Ljubljane, nedosuđenog faula Korija Voldena nad Kendrikom Perijem posle čega je Simonović uzeo loptu i krenuo u kontranapad. Zvezda je potom poentirala zahvaljujući Marku Simonoviću koji je dao jedno slobodno bacanje i postavio konačnih 82:81.

U Cedevita Olimpiji smatraju da su oštećeni, pa su snimak te situacije objavili na društvenim mrežama i naveli sledeće:

Jer smo čuli da u završnim trenucima utakmice sa Crvenom zvezdom TV prenos nije radio, objavljujemo video snimak prodora Kendrika Perija pri rezultatu 81:81. Možete sami proceniti šta se događalo u ovom napadu – stoji u opisu Cedevita Olimpije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE