RIKELME STVARA MOĆAN TIM: Boka Juniors dovodi veliko pojačanje iz Premijerlige

Od dolaska Huana Romana Rikelme na mesto potpredsednika zaduženog za sportska pitanja, Boka juniors je odlučna da dovodi samo kvalitetne fudbalere koji bi trebalo da vrate trofej Kopa Libertadores na “Bombonjeru”. Do sada imaju šest trofeja u najjačem takmičenju u Južnoj Americi, ali su poslednji osvojili daleke 2007. godine.

jedno od takvih pojačanje je stiglo, u pitanju je Markos Roho iz Mančester Junajteda. Već nekoliko meseci, kao izgledno pojačanje se pominje strašni centarfor Edinson kavani koji takođe želi da dođe u Buenos Ajres, a izvesno je i pojačanje na sredini terena iz Premijer lige.

U pitanju je vezni fudbaler Arsenala Lukas Toreira, kojem je Boka klub za koji navija od malena.

Imam 25 godina i želim da igram za klub koji ima visoke ciljeve. Želim da donesem navijačima Boke radost, znam da to nije lako. Arsenal treba da dogovori jednogodišnju pozajamicu sa Bokom, rekao je Toreira.

Toreira je trenutno na pozajmici u Atletiku iz Madrida, i odigrao je 23 meča ove sezone, ali uglavnom je ulazio sa klupe. U Arsenal je stigao iz Sampdorije 2018. godine za 30 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE