Rajola će imati glavnu reč u letnjem ‘merkatu’ italijanskog velikana: Sa dva transfera zatrešće celu Italiju!

Najpoznatiji italijanski fudbalski menadžer Mino Rajola posetio je Torino, a tamošnji mediji odmah su počeli da spekulišu o njegovim novim poslovima s Juventusom.

Rajolini štićenici Matijs de Liht i Federiko Bernardeski su fudbaleri Juventusa. De Liht bi trebalo da ostane u torinskom gigantu, dok Bernardeskija Juventus planira da se reši.

S Rajolom će ,,stara dama’ raditi na pojačanjima. Naravno, radi se o fudbalerima o kojima brine kontroverzni menadžer. Milanov golman Đanluiđi Donaruma a na radaru je Juventusa, a osim njega Juve svim silama želi da vrati Pola Pogbu iz Mančester junajteda.

Potencijalni dolazak Donarume bi defintiivno zatresao fudbal u Italiji. Transfer će biti itekako ostvariv ako Milan ostane bez plasmana u Ligu šampiona.

Što se tiče povratka Pogbe, bio bi to još jedan veliki posao ekipe iz Torina. Francuskog veznjaka Juve je prodao Junajtedu u leto 2016. za 105 miliona evra. Rajola je najavio Pogbin odlazak s ,,Old traforda”, a Juventusovi šefovi ne skrivaju da žele ponovo da ga imaju.

Dodajmo još da je Milanov kapiten Alesio Romanjoli takođe velika želja Juventusa i postoji interesantna kombinacija u kojoj bi Bernardeski otišao u Milan, a Romanjoli stigao u Juventus u direktoj razmeni fudbalera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE