Sukob u Bajernu, Flik saopštio igračima da odlazi

Završena je idila u minhenskom Bajernu.

Iako će Bavarci gotovo izvesno osvojiti novu titulu prvaka Nemačke, na kraju sezone će ostati bez trenera koji ih je prošle sezone doveo do osvajanja Lige šampiona.

Hansi Flik je nakon trijumfa nad Volfsburgom obavestio igrače da će napustiti klub na kraju sezone, a razlog je neslaganje sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem.

Flik je nezadovoljan još od odlaska Tijaga Alkantare, a posebno nakon što klub nije pronašao adekvatnu zamenu za Roberta Levandovskog što se posebno videlo u dvomeču sa Pari Sen Žermenom.

Rekao sam igračima danas da sam već obavestio klub nakon meča u Parizu da želim da odem na kraju sezone. Bilo je važno da to čuju od mene, pošto su glasine prisutne već neko vreme, rekao je Flik.

Sjajni stručnjak će gotovo izvesno preuzeti nemačku reprezentaciju nakon šampionata Evrope pošto je Joakim Lev već najavio povlačenje. Flik je 10 godina bio desna ruka nemačkog selektora i deo stručnog štaba koji je Nemačku doveo do svetske titule 2014. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE