Lids imao poruku za Liverpul i ,,ligu bogatih”: Remi na ,,Eland roudu” [VIDEO]

Lids junajted – Liverpul 1:1 (0:1)
87′ Ljorente – 37′ Mane

Fudbaleri Lids junajteda i Liverpula podelili su bodove u utakmici 32. kola Premijer lige odigravši 1:1 na ,,Eland roudu”.

Sadržajan meč, što je moglo i da se pretpostavi uoči njegovog početka, ali još pojedine stvari su se dogodile pre starta utakmice. Naime, nekolicina navijača Liverpula pojavila se ispred stadiona Lidsa sa banerima i pesmom iskazavši svoje nezadovoljstvo zbog učešća kluba u Superlige Evrope. Takođe, ,,veliki” su pecnuti od strane Lidsa čiji su igrači na zagrevanje pred susret izašli sa majicama na kojima je bio natpis: ,,Zasluži!” misleći na Ligu šampiona.

Kada je reč o utakmici, Liverpul je imao popriličan broj šansi da završi utakmicu na kojoj su poveli posle sjajne akcije Žote, Trent Aleksander-Arnolda i koju je finiširao Mane. Međutim i Lids je pretio nekoliko puta preko Harisona, kao i Robertsa, ali je Alison bio sjajan među stativama ,,crvenih”. Ipak, nagrada za dobre šanse usledila je u 87. minutu kada je Ljorente izmakao Kabaku i Firminu, skočio preko Okslejd-Čembrlena i zakucao loptu u mrežu za konačnih 1:1.

Liverpul se do juče borio za Ligu šampiona, sada im, odnosno njihovim vlasnicima, ne znači ovaj remi budući da se ne bore za takmičenja pod okriljem UEFA. S druge strane, Lids je 10. sa 46 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE