RASPRODAJA U ATLETIKU: Simeone precrtao sedam igrača, bivši igrač Intera blizu povratka u Seriju A

Lider La Lige Atletiko Madrid mogao bi na leto prodati šest do sedam nfudbalera, među kojima i hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka (29) koji već neko vreme nije u planovima trenera Dijega Simeonea.

Prema tvrdnjama radio stanice “Cadena SER”, među fudbalerima koji bi mogli napustiti Atletiko su dvojica važnih, štoper Hoze Marija Himenez i veznjak Saul Nigez kao grupa igrača koji ne dobijaju veliku minutažu – Šime Vrsaljko, Lukas Toreira, Vitolo i Musa Dembele.

– Svaki od tih fudbalera ima svoju priču. To je logično kada je reč o Vrsaljku, Dembeleu ili Vitolu. Kada govorimo o Saulu, on je izgubio status nezamenjivog igrača, pa ako stigne zadovoljavajuća ponuda, ne bi bilo iznenađenje da ode. Međutim, odlazak Himeneza mi se nikako ne uklapa, komentarisao je Atletikov bivši napadač Kiko Narvaez.

Vrsaljko se vratio nakon operacije kolena pa je ove sezone upisao u svega 10 nastupa. Ugovor mu uz to završava za malo više od godinu dana, 30. juna 2022. godine, pa ako klub želi zaraditi na njemu, treba ga prodati ovo leto jer će kasnije postati slobodan igrač.

Vrsaljkova tržišna vrednost procenjuje se na oko 8 miliona evra, a navodno je za njegove usluge zainteresovano nekoliko klubova iz italijanske Serije A u kojoj je hrvatski reprezentativac već nastupao u dresu Sasuola i Intera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA 2: Vojvodina ostala u igri za sam vrh

Košarkaši Vojvodine savladali su u ABA 2 balonu u Širokom Brijegu ekipu Šibenke 81:68. Bio je to meč ekipe koja...
Barnet - Eastleigh
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.86
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
Braintree Town - Weymouth
tip 1X2
1 @ 1.61
Ovaj tip je predložio Stefan na MaxBet
Hampton & Richmond - Welling United
tip 1X2
1 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Stefan na Mozzartbet
Fagiano Okayama - Mito Hollyhock
tip 1X2
1 @ 1.80
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Tokushima Vortis - Renofa Yamaguchi
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 2.50 @ 2.14
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet

POVEZANE OBJAVE