Beretini turbulentno do finala Serbia opena

Delovalo da će biti ekspresno, ali ipak se odužilo. Beretini je posle dva sata i šest minuta slavio protiv Danijela 2:1, po setovima 6:1, 6:7(5), 6:0, i tako se plasifrao u finale Serbia opena.

Nije bilo mnogo dileme u prvom setu. Beretini je dobro otvorio meč i uzeo prva tri gema. Tračak nade pojavio se za Japanca u četvrtom gemu, prvom, ali i jedinom koji je osvojio u setu. Do kraja Italijan je bio ubedljiv.

U drugom delu viđena je mnogo neizvesnija borba. Napravio je brejk Beretini odmah po ulasku u drugi set, ali Danijel se nije predao. Odbranio je svaki sledeći svoj servis i napravio brejk u 10. gemu, za 5:5. Stiglo se i do taj brejka, u kom je slavio japanski teniser u tako uveo meč u neizvesnu završnicu.

U poslednjem setu Beretini se osvetio i to ubedljivo. Osvojio je svaki gem u poslednjoj deonici i plasirao se u finale u kom se sastaje sa Aslanom Karacevim, koji bio bolji od Novaka Đokovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE