GOTOVO JE: Milan pronašao zamenu za Donarumu, usmeni dogovor postignut!

Dok traju pregovori Milana s Đanluiđijem Donarumom i njegovim agentom Minom Rajolom oko produženja ugovora, ,,Kalčomerkato” javlja da Milan dogovara transfer sa čuvarom mreže Lila Majkom Manjanom.

Donarumi ugovor ističe ovo leto, ali nikako se ne može dogovoriti produženje saradnje. Milan mu nudi dvogodišnji ugovor uz platu od osam miliona evra po sezoni, ali Donaruma želi igrati Ligu šampiona i potpisao bi na samo jednu godinu.

Ukoliko vidi da sa Milanom neće moći da igra u Ligi šampiona, želio bi da napusti klub. Brojni evropski velikani zainteresovani su za njega. Za Milan je već nastupio 245 puta, iako ima samo 22 godine.

Milan zbog toga već razmišlja o kupovini novog golmana, a ‘Kalčomerkato’ piše da je čuvar mreže Lila Majk Manjan usmeno već prihvatio ponudu sedmeostrukog prvaka Evrope.

Trenutni lider francuske Lige 1 i Milan su u odličnim odnosima, što bi moglo olakšati pregovore oko dovođenja 25-godišnjeg Manjana, redovnog člana reprezentacije Francuske.

Manjan je ove sezone branio na 43 utakmice u svim takmičenjima, a 20 puta je svoju mrežu sačuvao netaknutom, od čega čak 18 puta u Ligi 1. Njegova tržišna vrednost procenjuje se na 25 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE