Sjajne igre: Ispred Bogdana samo Stef

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović obavlja odličan posao u dresu Atlanta Hoksa tokom aprila meseca.

Od svog dolaska, Bogi je pokazao da mu prija u Atlanti, koja je svakako ambicioznija u odnosu na Sakramento Kingse. Ipak, imao je i povrede koje su ga odvojile sa terena zimus, ali sada kada je uhvatio ritam, Bogdan naprosto ne staje.

Minule večeri je preuzeo ulogu lidera ekipe u odsustvu Trea Janga i Klita Kapele i postigao 21 poen u trijumfu nad Majamijem, što je, zapravo, i njegov prosek u aprilu mesecu. Na 13 dosadašnjih utakmica u aprilu, Bogdanović prosečno beleži 21.5 poena, a najbolje veče ostvario je protiv Šarlot Hornetsa, kada je ubacio 32 poena.

U tome mu pomaže izvanredan šut za tri poena. Ubacio je čak 57 trojki u aprilu uz 49.6 odsto efikasnosti i niko u čitavoj ligi, osim Stefa Karija (84), nije postigao više.

Protiv Milvoki Baksa će imati priliku da nastavi sa odličnom formom, a upravo protiv njih, u poslednjem meču pre devet dana, došao je do 28 poena, postigavši šest trojki.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE