Sklapaju se kockice: Zvezda kreće u novu ofanzivu na bivšeg vezistu!

U Crvenoj zvezdi se pripremaju ozbiljni poslovi pred početak naredne sezone i sva je prilika da će crveno-beli imati jedan od najjačih sastava u poslednjih nekoliko decenija.

Bomba u vidu Aleksandra Dragovića odjeknula je na ,,Marakani” juče i dve strane su veoma blizu dogovora, što je potvrdio i agent austrijskog defanzivca. ,,Šuška” se i potencijalni dolazak Aleksandra Prijovića, što bi ojačalo krajnju ofanzivnu liniju ekipe, a traži se i akvizicija na centralnom delu terena.

Tu bi izbor trebalo da se svede na jedno poznato ime u Ljutice Bogdana, igrača koji je bio među ključnima u eri Vladana Milojevića. Naravno, u pitanju je Nenad Krstičić, koji se i zimus dovodio u vezu sa povratkom na Topčider.

Kako piše ,,Mozzart sport”, Crvena zvezda će ponovo pokušati da kontaktira Krstičića. Budući da prethodni put to nisu učinili zbog ugovora koji popularnog Nenu veže sa grčkim AEK-om, pola godine kasnije situacija bi sada mogla da bude drugačija. U AEK-u se spremaju za rekonstrukciju ekipe i Krstičić bi mogao da bude među fudbalerima koji će moći da napuste klub, ali uz obeštećenje. Srećom po Crvenu zvezdu, ono bi bilo simbolično, s obzirom na to da povremenom reprezentativcu naše zemlje ugovor ističe 2022. godine.

Crvena zvezda je Krstičić na zimu 2019. godine prodala AEK-u za 500.000 evra, što je i bila njegova otkupna klauzula, ali kako je već navedeno, šampion Srbije bi sada platio znatno manju svotu novca za njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE