Bajern na zanimljiv način dobija kompenzaciju od Nemačke za ,,krađu” Flika

Fudbalski savez Nemačke (DFB) platiće Bajern Minhenu određenu svotu novca zbog preranog odlaska Hansija Flika iz kluba, prenosi ,,Abendcajtung”.

Minhenski velikan je tokom utorka objavio da će Julijan Nagelsman od ovog leta sesti na klupu tog kluba, budući da Hans Flik završava svoju kratku, ali izuzetno uspešnu epizodu u Bavarskoj. Flik će biti naslednik Joakima Leva, kojeg će zameniti po okončanju Evropskog prvenstva, a Bajern će zbog odlaska svog trenera ipak dobiti nadoknadu.

Naime, dve strane su se dogovorile da organizuju prijateljsku utakmicu. Dakle, sastaće se Bajern Minhen i reprezentacija Nemačke. Pretpostavlja se da će do tada navijačima biti omogućen ulazak na stadione, i sav prihod od tog duela slići će se u kasu Bajerna.

Takođe i Bajern je morao da izdvoji pozamašnu svotu novca za novog trenera. Na ime obeštećenja usled odlaska Nagelsmana, RB Lajpcig dobiće 25 miliona evropskih novčanica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE