Kolarov odabrao Zvezdu i dobija maksimalnu platu?

Nekadašnji reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov nalazi se na meti Crvene zvezde koja želi da ga učini najplaćenijim igračem u timu, ali pitanje je da li fudbaler Intera želi da se vrati u domaći fudbal.

Koliko je realan scenario transfera Kolarova u Crvenu zvezdu i da li će to doneti boljitak ekipi Dejana Stankovića? Razne su teorije i mišljenja, no ako je verovati ,,Max bet sportu”, za zagovornike ovog transfera, dogodiće se lepa vest. Naime, Aleksandar Kolarov je pristao na sve uslove i fudbaler i klub iz Ljutice Bogdana postigli su dogovor.

 On će posle sporazumnog rastanka sa Interom, koji će se dogoditi ti na kraju aktuelne sezone, odnosno krajem maja, uslediti potpis ugovora na godinu dana sa opcijom produžetka do juna 2023. godine. Prema pisanju ,,Max bet sporta”, Kolarov će dobiti maksimalnu platu, cifra nije specifizirana, a na sve to idu i bonusi naspram rezultata koji se budu ostvarivali naredne sezone.

S druge strane, italijanski portal blizak klubu sa ,,Meace” – ,,Sepmre Inter” – navodi da Kolarov neće krenuti put Beograda, već da se njemu radije ostaje u Italiji, gde osim većeg novca, može i dalje igrati na visokom nivou

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRBIN IPAK ODLAZI: U Milan stiže novi napadač, zna se i gde će Jović!

Kako prenose italijanski mediji, Luka Jović će karijeru nastaviti u Fenerbahčeu. Za njega je zainteresovan novi trener turske ekipe Žoze...

POVEZANE OBJAVE