Navijači Milana održali ‘bukvicu’ Donarumi, zahtevaju da ne brani protiv Juventusa

,,Skaj Sports” objavio je da su navijači Milana neposredno pre utakmice sa Beneventom od golmana Đanluiđija Donarume zatražili da ne nastupi u predstojećem derbiju protiv Juventusa sledeće nedelje.

Naime, najvatrenije pristalice Milana okupile su se ispred sportskog centra Milanelo i zatražili su sastanak s mladim golmanom koji po svemu sudeći neće potpisati novi ugovor s ,,rosonerima” i kao slobodan igrač preći će u Juventus.

Prema tvrdnjama ,,Skaj Sportsa”, Milan nije bio saglasan s tim, ali kako bi izbegao dalje probleme, Donaruma je izašao iz Milanela i susreo se s navijačima, a navodno su pale i teške reči.

Najvatreniji navijači milanskog velikana zahtevaju da Donaruma ne igra sledeće nedelje protiv Juventusa u slučaju da do tada ne potpiše novi ugovor, a s obzirom na to da je malo verojatno da će se to dogoditi, interesantno će biti videti kakvu odluku će doneti u klubu sa ,,San Sira”.

Milan je u subotu uveče pobedio Benevento sa 2:0 i tako se barem na kratko vratio na drugo mesto na tabeli Serije A koje vodi u Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE