Partizan se oglasio: Podnosimo tužbu protiv Asana, igrač svojevoljno napustio klub!

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom odlaska japanskog napadača Takume Asana koji je raskinuo ugovor sa crno-belima.

Kao grom iz vedra neba ovog jutra se pojavio saopštenje Asana koji navodi da zbog neisplaćenih zarada napušta Partizan, čiji je bio jedan od najboljih igrača. Nije slutilo da će scenario biti ovakav i umesto da od njega prihoduju nekoliko miliona, klub iz Humske će ostati kratkih rukava.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Fudbalski klub „Partizan“ obaveštava javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju. FK Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora. Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FK Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom.

Iako neprijatno iznenađeni ovim postupkom igrača, uveravamo sve navijače da je ekipa fokusirana na preostale utakmice, sa željom i ciljem da sezonu okonča osvajanjem trofeja Kupa Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE